Verzekeringen

U wilt uw boot verzekeren. Dan kiest u voor een verzekeraar bij wie het varen in het bloed zit. Enthousiaste watersporters die weten dat u zorgeloos wilt varen. Nautica Insurance heeft een van de scherpste tarieven van watersportland.

Nautica Insurance is geen zee te hoog
Wij zijn specialisten die weten waar een goede jachtverzekering aan moet voldoen. Daarom bieden we een scala speciale verzekeringen aan. Dankzij onze vakkennis selecteren wij daaruit de verzekering met voorwaarden die het best bij uw persoonlijke en financiële situatie past. Nautica Insurance is een belangrijke schakel tussen u en de verzekeringsmaatschappij. Zeker als we uw belangen moeten behartigen, is geen zee ons te hoog.

Diverse verzekeringen
U vindt bij ons de beste watersportverzekeringen van Europa tegen een aantrekkelijke premie. Of het nu om een levensverzekering bij uw jachthypotheek gaat of om een schadeverzekering. Een schadeverzekering vergoedt kosten die binnen de verzekeringsvoorwaarden vallen. En die voorwaarden kunt u samen met ons bepalen.

Complete dekking
Nautica Insurance brengt altijd een offerte uit voor een watersportverzekering met complete dekking. Zo ziet u direct waar u voor verzekerd bent en wat dat u per jaar kost. Dus u kunt zorgeloos varen.

Offerte aanvragen www.nauticafinance.nl

Nautica Finance & Insurance
Vuurtorenweg 17E
8531 HJ LEMMER
P.O. Box 103 8530 AC LEMMER
tel. +31 (0)514 533 588
fax +31 (0)514 533 805
info@nauticafinance.nl